Inscripció

BALL COMERCIAL : BALL COMERCIAL - Grup

Aquesta tardor aprèn a ballar de manera divertida i entretinguda amb la barreja de diversos moviments com el hip-hop, jazz, estil modern i molts altres més. Aprendràs els passos més actuals i els podràs representar en una coreografia final! Edat: +12 anys Dates: 10 i 17 d'octubre Horari: de 18h a 20h Lloc: Masia Tous Preu: gratuït Porta roba còmoda i vine amb ganes de passar-ho bé!

10/10/2022

17/10/2022

Si ets menor d'edat, cal que adjuntis l'autorització de menors que pots descarregar.

Per poder reservar sales de la Masia Tous i apuntar-se a les nostres activitats, cal tenir el CARNET JOVE MASIA TOUS. En aquesta mateixa web pots demanar-lo.

Declaro sota la meva responsabilitat que les dades facilitades són certes.

Autoritzo a l'Ajuntament de Salou a facilitar-me informació sigui per telèfon mòbil i/o correu electrònic en relació a les activitats d'interès que cregui necessàries.

L'Ajuntament de Salou és el responsable de les dades personals dels usuaris inscrits a l'activitat. Aquestes ddes hauran de tractar-se d'acord amb les previsions establertes al Reglament Europeu de protecció de dades i a la Llei Orgànica 3/2018, de protecció de dades personals i garantia de drets digitals.